Přímo u řevnického nádraží, jen pár kroků od kolejí, najdete Pivovar Řevnice. Ten jsme zrekonstruovali a vdechli mu život s prvním uvařeným pivem. Sládek Roman Řezáč pro vás vaří Řevnickou 10° a 12°. Přijďte si do Pivovaru užít půllitr pečlivě natočeného moku a tradiční českou kuchyni, kterou pro vás s láskou připravujeme. A uvelebte se v naší pivnici, kterou jsme pro vás zařídili v tradičním stylu.
Naší desítku vaříme klasickým jednormutovým způsobem za použití světlých sladů a českých chmelů, které dodávají pivu vyváženou hořkost a aroma.
Za studena bohatě chmelená spodně kvašená jedenáctka. V sypání zastoupeny plzeňské a mnichovské slady. Základní hořkost dodal chmel premiant, vůni pak australský chmel Galaxy, který dodává osvěžující citrusovost a příjemné aroma sladkého ovoce. Zákal způsoben bohatým chmelením.
Poctivý český ležák zlatavé barvy, vařený ze tří druhů sladů a žateckých odrůd chmele, kvašený v tradičních otevřených kvasných kádích a řádně uleželý. Plné sladové tělo se snoubí s výraznou a jemně ulpívající hořkostí, která nabádá k dalšímu napití.
Dobře pitelná tmavá třináctka vařená ze šesti druhů sladů a dvou druhů českých chmelů. Právě použité karamelové a pražené slady dodávají pivu charakteristické aroma a chuť.
Po delší době jsme se rozhodli uvařit hořčejšího svrchňáka pouze s českými odrůdami chmele Eris a Juno, které jsme přidávali zejména na konci chmelovaru, na začátku kvašení a ke konci kvašení. V sypání zastoupeny slady: plzeňský, pale ale, mnichovský a karamelový. Doufáme, že vám silnější a voňavé pivo bude chutnat a na podzim příjemně zahřeje.
Naše piva si můžete také vychlazená odnést v PET lahvích.
Ryze řevnické pivo u nás vaří sládek Roman Řezáč. Svou kariéru začal sice v pivovaru, nicméně s vařením piva neměl tehdy ještě nic společného. V konkurenčním pivovaru se zabýval otázkou financování. Láska k pivu ho však dovedla na kurz rekvalifikace, po kterém nabral zkušenosti v Plzni, a to u pana Krýsla, který teď do řevnického pivovaru dodává technologie. Vůbec poprvé se s pivovarnictvím setkal během studia na ČZU, kde mají vlastní minipivovar. Dal se do řeči se zdejším sládkem Ladislavem Chládkem, který ho namotivoval k tomu, aby vaření sám vyzkoušel. „Nejvíce jsem se toho naučil ale až tady v Corsu,” říká Roman Řezáč.